✔ Vi er ISO-certificeret​

​​✔​ 50 års erfaring​

Certificeret svejser

linkedin_2

Flaskefylder til den lille fødevareproduktion

Hos PTI A/S​ producerer vi forskellige flaskefyldere, der er ideelle til den lille fødevareproduktion. Vi kan levere til hele Danmark, hvor vi sørger for en kvalitetsløsning, der passer til dit behov.

Der ses efterhånden en tendens til, at flere virksomheder pibler frem for at tilbyde lokale fødevarer. Det er derfor en voksende niche. Er du nystartet inden for en niche, har du sikkert allerede opdaget, at det kan være svært at komme ordentlig i gang.

Først og fremmest kræver det, at du har det rette produktionsudstyr. Det rette produktionsudstyr kan nemlig skabe en mere effektiv produktion, hvor du for alvor kan få gang i din virksomhed.

Vi kan hjælpe med flaskefyldere, der gør din produktion meget nemmere. Vi kan hjælpe dig med løsninger, der passer til den mindre produktion, men hvor det stadig skal foregå effektivt. Vi kan derfor helt sikkert finde en flaskefylder, der er den rette løsning for dig.

Forskellige løsninger til mindre skala

Hos PTI kan vi tilbyde flere forskellige løsninger. Vores store udvalg gør, at der helt sikkert er en flaskefylder, der passer til dit behov. Vi har især mange flaskefyldere, der er ideelle til fødevareindustrien, hvor der er tale om produktion i mindre skala.

Vores flaskefyldere kan blandt andet være relevante i forbindelse med produktion af følgende:

  • Mælk, yoghurt, ost og smør som mikromejeri/minimejeri.
  • Æblemost, juice og læskedrik.
  • Syltetøj og marmelade.
  • Kosttilskud i form af granulat, pulver eller tabletter.
  • Kosmetik f.eks. cremer

Mulighederne er mange, når du vælger en flaskefylder fra os. Vi kan derfor helt sikkert hjælpe dig med at finde den rette løsning, der tilgodeser dit produktionsbehov.

Skal du producere noget helt andet end ovenstående eksempler, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper gerne med en løsning, der passer til din virksomhed.

Specialfremstillede løsninger, der passer til dig

Vi kan tilbyde dig flere forskellige standardløsninger, når det kommer til flaskefyldere. Disse flaskefyldere kan være ideelle til diverse former for industrier, hvor der skal bruges en kvalitetsløsning, der performer effektivt.

De fleste af vores standardløsninger inden for flaskefyldere bliver produceret i Europa og Asien, hvor vi nøje har udvalgt leverandørerne.

Selvom vi kan tilbyde flere forskellige standardiserede flaskefyldere, er det dog ikke det eneste, vi kan tilbyde. Har du brug for en specialløsning, er det noget, vi sagtens kan hjælpe med.

Vi har hjulpet flere forskellige kunder med en specialdesignet flaskefylder, der passer til deres produktionsbehov. Det er derfor også noget, vi kan tilbyde dig.

De specialfremstillede løsninger laver vi selv på vores eget værksted her i Danmark. På den måde sikrer vi, at du får den helt rette flaskefylder, der lever op til dine krav og præferencer.

De flaskefyldere, vi kan tilbyde dig, kan blandt andet hjælpe med følgende:

Få en flaskefylder med fokus på kvalitet

Når du vælger at få en flaskefylder fra os, får du en løsning, hvor der er fokus på kvalitet. Vi har nøje udvalgt vores leverandører efter en høj kvalitet. Vi vil nemlig gerne sikre dig, at du får en kvalitetsløsning, der kan holde i lang tid.

Når du skal have en flaskefylder, der er specialdesignet til dit behov, sørger vi for materialer af god kvalitet. Uanset om du vælger en standardløsning eller en speciallavet flaskefylder, er du derfor sikret en god kvalitet hele vejen igennem.

Gennemtestede løsninger, der er nemme at montere

Inden du modtager din nye flaskefylder, sørger vi for at afprøve den og teste den af. Det er ikke helt ubevidst, at vi gør det. Vi vil gerne sikre, at din nye flaskefylder fungerer efter hensigten. På den måde kan du nemlig hurtigt og nemt montere den, når den bliver leveret til dig.

Afprøvningen sker på alle flaskefyldere – uanset om det er standardløsninger eller specialdesignede løsninger.

Det er helt klart en fordel for dig, at din nye flaskefylder er testet, når du modtager den. Det betyder nemlig, at du kan spare en del opstillingstid, som i sidste ende kan spare dig for unødvendige udgifter.

Når der er en mindre opstillingstid, skal montøren bruge mindre tid på at tilslutte din flaskefylder. Du får derfor en mindre udgift til en montør. Når montøren bruger kortere tid på at montere din flaskefylder, kan du hurtigere komme i gang med produktionen.

Du får derfor rigtig mange fordele ved, at vi sørger for at teste flaskefylderen, inden den bliver leveret til dig. Du er nemlig sikker på, at den virker lige så snart, den bliver tilsluttet.

Lad os hjælpe med det rette udstyr

Vi er den helt rette løsning, når du leder efter en flaskefylder af god kvalitet og med mulighed for en specialdesignet løsning. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en flaskefylder, er det også noget, vi kan tilbyde dig. 

Kontakt os på telefon 97 37 16 33 eller på mail@pti-as.dk, hvis du ønsker flere oplysninger fra os, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med løsningsforslag.

​Skal vi kontakte dig? 

Vi vil med glæde kontakte dig, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFORMATION

PTI A/S

CVR: 19051277

Vennelystvej 2

6880 Tarm

KONTAKT

​Telefon: +45 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

KONTROLRAPPORT