✔ Vi er ISO-certificeret​

​​✔​ 50 års erfaring​

Certificeret svejser

linkedin_2

​Ledige jobs

______________________________________________________________

PT har vi følgende ledig opslået stilling:​

Teknisk Projektleder til udvikling af highend procesanlæg.

På vegne af PTI i Tarm søger vi en teknisk projektleder, der brænder for udvikling af highend procesanlæg til nogle af Danmarks mest betydende internationale virksomheder indenfor fødevarer og pharma. Selvom PTI er en mindre virksomhed med 25 medarbejdere, er ambitionerne høje og kundelisten imponerende. Kunderne er ofte internationale og har igennem de sidste 50 år nydt godt af PTIs dynamik, opfindsomhed og fleksibilitet når der skal løses problemer eller kapaciteten udvides.

Tænder du på procesanlæg og har en ”opfinder i maven”? - så søg jobbet herunder.

Om virksomheden

PTI A/S i Tarm er en veldrevet og konsolideret danskejet produktionsvirksomhed, der i mere end 50 år har udviklet og fremstillet løsninger til fødevareindustrien og mange andre former for procesindustri. Virksomheden er stærk både på procesløsninger og på mekaniske løsninger, der enten er stand-alone eller supplerer kundernes eksisterende produktionsproces.

PTI A/S laver Flowtekniske løsninger samt fyldning, dosering, pakning, emballering i både faste og flydende produkter defineret af kundernes behov. Virksomheden designer og fremstiller anlæg, units og komponenter i rustfrit stål til mange forskellige typer af industrivirksomheder.

Se mere på www.pti-as.dk

Om jobbet

Du trives med at have ansvaret fra, at du sælger en løsning til en ny eller eksisterende kunde, til idriftsættelse sker hos kunden. Du vil komme til at arbejde i en virksomhed, der er med helt fremme i udviklingen af løsninger til procesorienterede kunder i bl.a. fødevarebranchen. Du får en spændende stilling med mange interessenter og samarbejde med mennesker på alle niveauer. Hos PTI A/S indgår du i et team af spillere, der ønsker at hjælpe hinanden i det daglige arbejde. Den ligefremme omgangsform og gode miljø skaber kreative løsninger med afsæt i kundens behov. Personen skal også have flair for at sælge flowtekniske løsninger (tage kontakt til nye potentielle kunder), og vil have få en stor flowteknisk støtte/support med de ressourcer vi har i PTI.

Dine kunder er spændende virksomheder med både meget store og også mindre produktionsanlæg. Du er en ærlig og troværdig rådgiver for dine kunder, og når opgaven er defineret og godkendt, fremstilles de ønskede anlæg i værkstedet ca. 20 meter fra din kontorstol. Som arbejdsplads er målsætning at matche både kundernes spændende udfordringer og at give medarbejdere udfordringer og lysten til at levere et kvalitetsprodukt til tiden hver gang.

Dine arbejdsopgaver består i at udvælge egnet procesteknologi og udarbejdelse af procesdesign i samarbejde med kollegaer og PTI’s kunder. Dette sker med stor fokus på at skabe intelligente procesløsninger, overholdelse af tidsplaner og økonomi som en naturlig del af virksomhedens hverdag. Du vil opleve en hverdag med stor flowteknisk støtte/support fra de ressourcer og kompetencer der findes i PTI.

Primære arbejdsopgaver:

·​Projektering, design og konstruktion af primært flowtekniske løsninger til fødevareindustrien med tilhørende kalkulationer og tidsplaner, der løbende følges op.

·​Udarbejdelse af procesflow-diagrammer og PI-diagrammer i Autocad.

·​Deltagelse i installation og idriftsættelse hos kunderne, som PTI’s projektleder.

Om dig

Med reference til selskabets direktør bliver du en nøgleperson i virksomheden. Måske er du mejeriingeniør, procesingeniør, maskinmester, konstruktør eller teknikker med stor erfaring fra procesanlæg – gerne mejerier – men mest af alt, er du en person der får tingene gjort og projektet i mål.

Du har gode samarbejdsevner, er selvkørende og trives i en travl hverdag med mange forskelligartet opgaver. Du har gerne erfaring som projektleder på opgaver i fødevareindustrien eller pharma.

Som person er du udadvendt og imødekommende og er ikke bange for at tage kontakt til nye kunder som også sætter pris på et kvalitetsprodukt der kan holde i 20 år.

Du er bosiddende indenfor en køreafstand af max en time til virksomheden i Tarm eller er indstillet på at flytte hertil.

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i en niche, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur hvor vidensdeling er i centrum. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med nogle meget stærke og velansete kompetencer indenfor procesteknologi, så der vil være rig mulighed for at få ”bygget viden på” i samarbejde med dine 25 andre dedikerede kolleger.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att: seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf: 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

​PTI søger altid velkvalificeret arbejdskraft, så mener du at du passer ind i virksomheden, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Ansøgning sendes på mail: sf@pti-as.dk

​Skal vi kontakte dig? 

Vi vil med glæde kontakte dig, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFORMATION

PTI A/S

CVR: 19051277

KONTAKT

​Telefon: +45 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

KONTROLRAPPORT