✔ Vi er ISO-certificeret​

​​✔​ 50 års erfaring​

Certificeret svejser

linkedin_2

Procesanlæg og udstyr til LEVNEDSMIDDEL- og fødevareindustrien

Hos PTI A/S​ fremstiller vi procesanlæg, der kan anvendes inden for flere forskellige brancher. Vi har især fokus på procesanlæg, der anvendes inden for fødevareindustrien, procesindustrien og levnedsmiddelindustrien. Har du brug for et procesanlæg, kan vi levere det i hele Danmark.

Anvendelsesmuligheder for et procesanlæg og procesudstyr

Når du benytter dig af et procesanlæg, får du et anlæg, der fungerer som en komplet enhed. Det vil sige, at anlægget udfører en bestemt enhedsoperation.

Når vi laver dit procesanlæg, opbygges enheden på en ramme med pumper, vekslere, beholdere, el-styring og så videre. Denne opbygning gør, at anlægget er nemt at tilslutte til eksisterende anlæg og bygningen. Du skal derfor ikke bøvle med en kompliceret montage, når du vælger at få et procesanlæg fra os.

​Ved montering af procesanlægget skal du kun tilslutte studser. Studserne kan for eksempel være til tilgang af el, vand, damp eller et produkt, der skal behandles eller lignende.

Er du på udkig efter noget andet end et procesanlæg, kan vi også hjælpe med det. Vi kan også hjælpe med følgende:

Vi kan hjælpe med mange forskellige procesanlæg til fødevareindustrien

Hos PTI laver vi flere forskellige procesanlæg. På den måde kan vi være behjælpelige med den hel rette løsning, uanset hvilken branche du opererer inden for.

Vi har en masse erfaring med at lave flere typer forskellige typer af procesanlæg. Vi kan derfor helt sikkert også finde frem til en løsning, der passer til dit behov. Af forskellige procesanlæg kan der blandt andet nævnes: 

  • Pasteur units
  • Cip units
  • Pumpe units
  • Doserings units
  • Filtrerings units
  • Kundespecificerede units

Når vi laver procesanlæg, sørger vi for at lave en løsning, der passer perfekt til dit behov. Du har altid mulighed for at tage en uforpligtende snak om, hvad det er for en løsning, du har brug for. Vi kan dernæst komme med et forslag til, hvordan vi vil løse det.

Når du vælger os til at stå for dit procesanlæg, ved du, at du får en løsning, der er specialtilpasset dine behov hele vejen igennem. Det mener vi, er den eneste løsning til at skabe et procesanlæg, der opfylder dine krav i produktionen.

Kvalitetsløsninger til levnedsmiddelindustrien

Når vi laver dit procesanlæg, udvælger vi gode materialer. Det gør vi selvfølgelig af en grund. Vi gør nemlig meget ud af at give dig en løsning, der er af god kvalitet. Ved at vælge et procesanlæg i god kvalitet får du en løsning, der er holdbar og har en forholdsvis lang levetid.

En lang levetid kan være essentielt i erhvervsbranchen, hvor der nogle gange skal foretages store investeringer i diverse produktionsanlæg. Når du vælger at benytte os til at stå for dit nye procesanlæg, får du en kvalitetsløsning, som kan være en del af din produktion i lang tid.

Hos PTI arbejder vi efter ISO 9001 kvalitetssikringssystemet. Det betyder, at vi har en effektiv styring, der sikrer, at vi leverer en kvalitetsløsning til dig. Dette gælder selvfølgelig også, når du skal have et procesanlæg.

Vi tester det inden levering

Når vi producerer dit specialdesignede procesanlæg, gør vi meget ud af at teste det igennem, inden det bliver leveret til dig. Det gør vi for at sikre, at du får en løsning, der virker fra dag 1. Vi afprøver anlægget og sørger for, at det virker efter hensigten.

Vi tror på, at det giver dig en meget nemmere proces, når du har behov for et nyt procesanlæg. Det kan nemlig hurtigt blive en langtrukken proces, hvis du selv skal stå med afprøvningen af procesanlægget.

Fordelen ved, at vi har testet anlægget for dig inden levering, er, at opstillingstiden bliver betydeligt kortere for dig. Det betyder, at du kan minimere omkostningerne til en montør, da montøren skal bruge mindre tid på at tilslutte dit nye anlæg.

En anden fordel ved en minimeret opstillingstid er, at der vil være en kortere forstyrrelse af produktionen. Ofte er man nødt til at indstille produktionen helt, når der skal monteres et nyt produktionsanlæg. I langt de fleste brancher er tid lig med penge.

Ved at minimere opstillingstiden minimerer du tiden, hvor produktionen er nødt til at stå på standby. Vi hjælper dig derfor hurtigere i gang med produktionen, idet vi har sørget for at afprøve procesanlægget inden levering.

Kontakt os og hør mere om vores procesanlæg

Vi er det oplagte valg, når du er på udkig efter en kvalitetsløsning i din produktion. Vores erfaring inden for feltet gør, at vi er i stand til at producere det helt rette procesanlæg, der passer til dit behov. Vi fokuserer på at gøre det nemt for dig, når du skal have et nyt procesanlæg.

Ring på telefon 97 37 16 33, eller skriv en e-mail til mail@pti-as.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt anlæg. 

Kontakt os og hør mere om vores procesanlæg

Ring på telefon 97 37 16 33 eller skriv til e-mail mail@pti-as.dk og hør mere om dine muligheder.​

​Skal vi kontakte dig? 

Vi vil med glæde kontakte dig, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFORMATION

PTI A/S

CVR: 19051277

Vennelystvej 2

6880 Tarm

KONTAKT

​Telefon: +45 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

KONTROLRAPPORT