linkedin_2

Vi er ISO-certificeret

Telefon: 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

​Syrning/fermentering af yoghurt, tykmælk mv.

Syrning/fermentering af små mælkemængder (under 500 l/dag)

Ved små mælkemængder kan man med fordel anvende en mindre batch pasteur som syrningstank. Herved opnår man at hele fremstillingsprocessen fra råmælk til færdigt produkt kan foregå i samme beholder.

I mange tilfælde opnås bedre kvalitet af de syrnede produkter ved at foretage en langtidspasteurisering i stedet for en HTST behandling.

Læs mere om vores batch pasteurer her.

Kontakt PTI for yderligere information og få sparring med PTI’s erfarne fødevareteknolog.

vat-pasteurizer-300x300 (002)_edited-1

Syrning/fermentering af mere end ca. 500 l mælk pr dag

Ved lidt større mælkemængder kan man med fordel anvende en større batch pasteur som syrningstank. Herved opnår man at hele fremstillingsprocessen fra råmælk til færdigt produkt kan foregå i samme beholder.

Man kan med fordel sætte 2 eller 3 enheder op og dermed indbygge større fleksibilitet i produktionen. Dette er ligeledes nødvendigt, hvis mælkemængden er større end der kan indeholdes i én batch pasteur.

I mange tilfælde opnås bedre kvalitet af de syrnede produkter ved at foretage en langtidspasteurisering i stedet for en HTST behandling.

Læs mere om vores batch pasteurer her.

Kontakt PTI for yderligere information og få sparring med PTI’s erfarne fødevareteknolog.

Kontakt os for mere information!
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Certifikater

FIRMAINFORMATION

PTI A/S

CVR: 19051277

ADRESSE

Vennelystvej 2
6880 Tarm

KONTAKT

​Telefon: +45 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

KONTROLRAPPORT