✔ Vi er ISO-certificeret​

​​✔​ 50 års erfaring​

Certificeret svejser

linkedin_2

​Mission, vision og værdier

Mission

PTI´s mission er at udvikle og fremstille kundetilpassede mekaniske maskiner, procesudstyr og præfabrikerede dele i høj kvalitet, overvejende til fødevare- og procesindustrien.

Vision

PTI A/S skal være kendt som en seriøs leverandør, som bliver foretrukket af vore kunder, til udvikling og fremstilling af mekaniske maskiner inden for teknologierne transport, fyldning/dosering, håndtering og udpakning.

PTI A/S skal være en seriøs leverandør, der bliver foretrukket af vore kunder, til udvikling og fremstilling af procesudstyr til fødevare- og procesindustrien.

PTI A/S skal endvidere være kendt som en seriøs leverandør, som bliver foretrukket af vore kunder, til fremstilling af fabrikerede dele til forskellige formål.​

Værdier

  • Vi finder det naturligt at løse opgaverne i tæt samarbejde med vores kunder, og dermed inddrage kundens store viden om deres produkter mest muligt for at finde den optimale løsning.
  • Vi er ansvarlige for opgavens samlede løsning også selvom vi benytter os af samarbejdspartnere, der har teknologier som vi ikke råder over.
  • Vi sikrer, at fortrolige oplysninger fra kunden forbliver fortrolige.
  • Vi leverer løsninger, der er så godt gennemarbejdede, at udstyret kan tages i brug med kort indkøringstid og minimalt antal driftsstop efterfølgende.
  • Vi leverer til aftalt tid.

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon +45 97 37 16 33 eller på mail@pti-as.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Certifikater

FIRMAINFORMATION

PTI A/S

CVR: 19051277

Vennelystvej 2

6880 Tarm

KONTAKT

​Telefon: +45 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

KONTROLRAPPORT