✔ Vi er ISO-certificeret​

​​✔​ 50 års erfaring​

Certificeret svejser

linkedin_2

​Mission, vision og værdier

Mission

PTI´s mission er at udvikle og fremstille kundetilpassede mekaniske maskiner, procesudstyr og præfabrikerede dele i høj kvalitet, overvejende til fødevare- og procesindustrien.

Vision

PTI A/S skal være kendt som en seriøs leverandør, som bliver foretrukket af vore kunder, til udvikling og fremstilling af mekaniske maskiner inden for teknologierne transport, fyldning/dosering, håndtering og udpakning.

PTI A/S skal være en seriøs leverandør, der bliver foretrukket af vore kunder, til udvikling og fremstilling af procesudstyr til fødevare- og procesindustrien.

PTI A/S skal endvidere være kendt som en seriøs leverandør, som bliver foretrukket af vore kunder, til fremstilling af fabrikerede dele til forskellige formål.​

Værdier

  • Vi finder det naturligt at løse opgaverne i tæt samarbejde med vores kunder, og dermed inddrage kundens store viden om deres produkter mest muligt for at finde den optimale løsning.
  • Vi er ansvarlige for opgavens samlede løsning også selvom vi benytter os af samarbejdspartnere, der har teknologier som vi ikke råder over.
  • Vi sikrer, at fortrolige oplysninger fra kunden forbliver fortrolige.
  • Vi leverer løsninger, der er så godt gennemarbejdede, at udstyret kan tages i brug med kort indkøringstid og minimalt antal driftsstop efterfølgende.
  • Vi leverer til aftalt tid.

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon +45 97 37 16 33 eller på mail@pti-as.dk

​Skal vi kontakte dig? 

Vi vil med glæde kontakte dig, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFORMATION

PTI A/S

CVR: 19051277

Vennelystvej 2

6880 Tarm

KONTAKT

​Telefon: +45 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

KONTROLRAPPORT