✔ Vi er ISO-certificeret​

​​✔​ 50 års erfaring​

Certificeret svejser

linkedin_2

Blandeanlæg til mælkebaseret pulver

Et blandeanlæg til mixning af forskellige mælkebaserede pulvertyper til vand er designet og installeret hos en kunde i Danmark.​

Flowsystemet, som PTI A/S har designet, består af en TPM mixer fra SPX/APV, som er bygget ind i et loop, som cirkulerer opløsningen over en tank. Desuden er der et parallelt loop, hvor der tilføres direkte damp for opvarmning. Til dette projekt er der valgt W+ pumper og SW4 enkeltsædeventiler fra SPX samt Varivent dobbeltsædeventiler fra GEA.

Pulveret kan enten modtages i sække eller i Big-bags.

Til håndtering af sække har PTI A/S designet og bygget et bufferbånd og en sakselift. På bufferbåndet kan der stå en fuld palle klar, mens man tømmer den palle, som står på liften. Der er automatisk fremføring af pallen fra bufferbånd til sakseliften. Sækkene tømmes manuelt til en tragt over mixeren.

Indføring af Big-bags sker på bånd med 2 pladser som PTI A/S har designet og bygget. Der er installeret en kran, som løfter de fulde Big-bags hen over en tømmestuds, hvor pulveret lukkes ud. Fra tømmestudsen er der en snegl, som transportere pulveret hen til mixeren.

For at reducere støvgenerne er der desuden installeret et udsugningsanlæg over mixeren.

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon +45 97 37 16 33 eller på mail@pti-as.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Certifikater

FIRMAINFORMATION

PTI A/S

CVR: 19051277

Vennelystvej 2

6880 Tarm

KONTAKT

​Telefon: +45 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

KONTROLRAPPORT