✔ Vi er ISO-certificeret​

​​✔​ 50 års erfaring​

Certificeret svejser

linkedin_2

Fyldelinje til sildebider

​PTI A/S har designet og bygget en ny fyldelinje til fyldning af sildebider med dressing i spande. Det centrale i fyldelinjen er at opnå konstant blandingsforhold mellem fisk og dressing i spandene. Fyldelinjen er designet til at håndtere spande fra 0,5 kg til 5 kg.

​Gammel fyldelinje

Først fremstilles en stor blandet portion af fisk og dressing. 

Herefter bliver den samlede blanding afvejet i spandene. Resultatet er, at forholdet mellem fisk og dressing kan variere betydeligt fra spand til spand.

Derfor opereres der med en betydelig godvægt for at sikre, at der er den deklarerede mængde fisk i beholderne.

Ny fyldelinje

Først fyldes en mindre mængde dressing i spanden. Herefter tareres spanden og der afvejes den ønskede mængde fisk. Der tilsættes yderligere en portion dressing, og et unikt blandearrangement sørger for, at fisk og dressing bliver blandet sammen i spanden. Dette sker uden at beskadige fiskestykkerne og med minimal godvægt.

​Maskinen kan bruges til andre typer produkter, som består af en blanding af faste stykker og en flydende fase. Det kan f.eks. være grøntsager i mayonnaisedressing. Det unikke blande arrangement, som blander ingredienserne i spandene er meget skånsomt, hvilket gør, at der kan håndteres skrøbelige produkter.

Fyldelinjen til kunden består desuden af nedstabler til spande, automatisk lågpåsætning, diverse transportbånd samt en vaskemaskine til at vaske beholderne udvendigt inden påsætning af etiketter.

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon +45 97 37 16 33 eller på mail@pti-as.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Certifikater

FIRMAINFORMATION

PTI A/S

CVR: 19051277

Vennelystvej 2

6880 Tarm

KONTAKT

​Telefon: +45 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

KONTROLRAPPORT