✔ Vi er ISO-certificeret​

​​✔​ 50 års erfaring​

Certificeret svejser

linkedin_2

Transportanlæg

Mangler du et transportanlæg, som passer lige til dine behov? Så er du kommet til det rette sted. Hos PTI A/S fremstiller og forhandler vi en række forskellige transportbånd, som er designet til brug i fødevareindustrien. Vi tilbyder hurtig levering til kunder i hele Danmark.

Vi er en lokal virksomhed i Tarm, som udvikler og fremstiller både procesløsninger og mekaniske løsninger til forskellige erhvervskunder. Vi har stor erfaring i branchen, og er derfor i stand til at fremstille transportanlæg, som matcher lige præcis dine ønsker og behov. Det kan eksempelvis være til transport af flydende eller faste produkter. Hos os kan du få fremstillet følgende båndtyper: ​​

Find det transportanlæg som passer bedst til dine behov

Hvis du er en virksomhed, der er på udkig efter et transportanlæg til en særlig type af produkter, så hjælper vi dig gerne med at fremstille et anlæg, som matcher dine behov. Vi kan eksempelvis fremstille et modulbånd fremstillet af plastikmoduler. Der følger en masse valgmuligheder for belægninger, knopper og medbringere til denne båndtype afhængig af den aktuelle opgave. Et modulbånd er robust og har en lang holdbarhed, hvilket gør det oplagt at bruge til transport af alle former for emballage og produkter.

Derudover kan vi tilbyde PTI – båndløsninger med trådbånd. Disse bånd er vedligeholdelsesfrie og har en åben struktur, hvilket gør dem velegnede til mange forskellige opgaver med lette produkter. De kan eksempelvis både klare køling, stegning og tørring. Du skal vælge et PU-bånd, hvis du er på udkig efter et transportbånd med lang levetid, og som er resistent over for fedt, olie og mange kemikalier. Produkterne på dette bånd kan både være med eller uden emballage.

Du kan kontakte os på +45 97 37 16 33 eller mail@pti-as.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Certifikater

FIRMAINFORMATION

PTI A/S

CVR: 19051277

Vennelystvej 2

6880 Tarm

KONTAKT

​Telefon: +45 97 37 16 33

E-mail: ​mail@pti-as.dk

KONTROLRAPPORT